fbpx
Skip links

Design tapijten

Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw huis met onze mooie schapenvacht tapijten. Deze design tapijten zijn gemaakt van 100% natuurlijke en zeer zachte wol. Dit design tapijt is een waar kunstwerk, gemaakt van stukjes schapenvacht 20x20cm, die aan elkaar gestikt worden tot één geheel. Ze geven een warme en gezellige uitstraling aan uw interieur.

Bekijk onze design tapijten

Hoe kan ik dit tapijt het beste onderhouden en reinigen?

Het tapijt is gemaakt van 100% natuurlijke schapenvachten. De onderkant van de huid is een natuurlijke antislip.

Een schapenvacht is eenvoudig in onderhoud. Het volstaat om deze te stofzuigen of uit te kloppen om stof te verwijderen. Opgedroogd vuil verwijder je het best met een licht vochtige doek of door de haren te kammen.

Vlekken kan je het gemakkelijkst verwijderen met een vochtige doek en een natuurlijke zeep.

Is het tapijt na verloop van tijd wat grijzig geworden? Hang deze een halfuurtje in de mist of enkele minuten met de wol-kant in de sneeuw en uw vacht is frisser dan ooit tevoren.

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor deze tapijten en hoe kan ik de juiste maat kiezen voor mijn ruimte?

Al onze tapijten worden op maat gemaakt. Ze zijn dus verkrijgbaar in verschillende afmetingen ( per stukjes van 20x20cm) met vachten/kleuren naar keuze.

Deze tapijten zijn rechthoekig van vorm.

Hebt u een plan of foto van de ruimte, stuur deze dan zeker door. Wij geven advies op maat en kiezen samen met u het meest geschikte tapijt.

Welke kleur- en patroonvariaties zijn er beschikbaar in de collectie?

Diverse kleuren zijn beschikbaar. Van de standaard witte, bruine of zwarte schapenvacht tapijten tot gevlekt, gespot, gekleurd.

Volledig maatwerk is mogelijk.

Bieden jullie garantie of retourbeleid op de tapijten?

De tapijten die op maat worden besteld kunnen niet geretourneerd worden.

Wij bieden wel een vorm van levenslange garantie op al onze schapenvacht tapijten. Is er een gedeelte beschadigd of een vuile vlek die niet meer uit kan? Dan kunnen wij zelf dit tapijt herstellen & een nieuw stuk innaaien.

Kan ik langskomen om een design tapijt te kiezen?

Zeker en vast. Voor persoonlijk advies en een nog grotere keuzemogelijkheid kan u het best langskomen. U bent steeds welkom in onze winkels te Knokke (Dumortierlaan 7 & 11) waar we samen met u op zoek gaan naar het meest geschikte tapijt.

× Vragen of hulp nodig?