fbpx
Skip links

Zebrahuiden

Haal een stukje van Zuid-Afrika in huis met deze bijzondere zebrahuid. Wil u een echte eyecatcher in huis kies dan voor een van onze Burchell zebrahuiden.

Wij verkopen uitsluitend de Burchell zebra (steppezebra).

Bij de Burchell zebra lopen de strepen onder de buik door. Het zijn geen beschermde diersoorten en mogen dus verhandeld worden. Zebra’s zijn wilde dieren en worden in het wild aangevallen door andere dieren waardoor de zebrahuiden enkele littekens of reparaties vertonen.

Tover uw interieur om met een uniek en prachtig stuk. Met hun exotische uitstraling geven zebrahuiden ieder interieur een warme uitstraling. Aan een zebrahuid heeft u jarenlang plezier en verrast u iedereen die bij u binnenkomt.

Bekijk onze zebrahuiden

Hoe kan ik zebrahuiden het beste onderhouden en reinigen?

Een zebrahuid is een 100% natuurlijk product. De onderkant van de huid is een natuurlijke antislip.

Om de huid in optimale conditie te houden is het aangeraden om die af en toe te bevochtigen met water d.m.v. een vernevelaar, de huid even in een vochtige ruimte te hangen of de huid langs beide zijden te strijken met een stroomstrijkijzer. Leg altijd een vochtige doek tussen de huid en het strijkijzer.

Een zebrahuid is eenvoudig in onderhoud. Het volstaat om deze te stofzuigen. Opgedroogd vuil verwijder je het best met een licht vochtige doek.

Vlekken kan je het gemakkelijkst verwijderen met een vochtige doek en natuurlijke zeep.

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor de koehuiden en hoe kan ik de juiste maat kiezen voor mijn ruimte?

De afmetingen van de zebrahuid zijn allemaal gelijklopend. Gemiddeld zijn deze 220-240cm lang zonder staart (+-290cm met staart) en 170-180cm breed.

Wij geven graag persoonlijk advies. Stuur gerust een foto van de ruimte door voor meer informatie.

Welke kleur- en patroonvariaties zijn er beschikbaar in de collectie?

Bij ons kan je zebrahuiden in verschillende kwaliteit en prijsklassen verkrijgen.

Select grade – 1st grade – A-grade – B-grade.

Bij een Select grade is de zebrahuid nauwelijks geschonden, zijn de strepen mooi en vol van kleur en is de huid vaak iets groter.

Een B-grade heeft bijvoorbeeld veel meer littekens, reparaties,…

Bieden jullie garantie of retourbeleid op de koehuiden?

Enkel bij Skintouch heb je 5 jaar garantie op de zebrahuid. Dat houdt in dat de zebrahuid niet mag krullen of verharen. De garantie geldt niet op waterschade, stootschade, slijtage,  en andere gebreken in zorg voor de huid.

Bij aankoop ontvang je hiervoor een bijhorend certificaat.

Zebrahuiden mogen na aankoop, binnen de 7 dagen, geruild of teruggestuurd worden.

Kan ik langskomen om een koehuid te kiezen?

Zeker en vast. Voor persoonlijk advies en een nog grotere keuzemogelijkheid kan u het best langskomen. U bent steeds welkom in onze winkels te Knokke (Dumortierlaan 7 & 11) om ze ter plaatste te bekijken en uit te kiezen.

× Vragen of hulp nodig?