fbpx
Skip links

Schapenvachten

100% natuurlijk, zacht en een mooie textuur. Ontdek onze mooiste schapenvachten uit verschillende landen. Ons grootste aanbod bestaat uit IJslandse schapenvachten, aangevuld met Engelse, Zweedse & Tibetaanse vachten. Elke huid wordt met de grootste zorg geselecteerd. Decoreer jouw interieur met één van onze mooiste schapenvachten, op een bank, in een stoel of simpelweg op de grond als tapijtje. Er zijn met onze schapenvachten oneindig veel mogelijkheden om jouw interieur warm & sfeervol te maken.

Bekijk onze schapenvachten

Hoe kan ik schapenvachten het beste onderhouden en reinigen?

Een schapenvacht is een 100% natuurlijk product. De onderkant van de huid is een natuurlijke antislip.

Een schapenvacht is eenvoudig in onderhoud. Het volstaat om deze te stofzuigen of uit te kloppen om stof te verwijderen. Opgedroogd vuil verwijder je het best met een licht vochtige doek of door de haren te kammen. Vlekken kan je het gemakkelijkst verwijderen met een vochtige doek en een natuurlijke zeep.

Is de vacht na verloop van tijd wat grijzig geworden? Hang deze een halfuurtje in de mist of enkele minuten met de wol-kant in de sneeuw en uw vacht is frisser dan ooit tevoren.

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor de schapenvachten?

Wij hebben verschillende formaten, afhankelijk van kleur en haarlengte. Op onze webshop zijn bij iedere vacht de te verkrijgen afmetingen vermeldt.

Maat III = 90-100cm
Maat II ( meest courant ) = 100-110cm
Maat I : 110-120cm
Maat O : 120-130cm
Maat OO: 130-140cm.

Welke kleur- en patroonvariaties zijn er beschikbaar in de collectie?

Wij hebben een aanbod van meer dan 400 schapenvachten op stock. Diverse kleuren zijn beschikbaar. Van de standaard witte, bruine of zwarte schapenvachten tot gevlekt, gespot, gekleurd. Daarnaast kan u ook kiezen tussen verschillende haarlengtes en structuren (gekruld, gegolfd,… ). Er is dus voor ieder wat wils.

Bieden jullie garantie of retourbeleid op de schapenvachten?

Schapenvachten mogen na aankoop, binnen de 7 dagen, geruild of teruggestuurd worden.

Kan ik langskomen om een schapenvacht te kiezen?

Zeker en vast. Voor persoonlijk advies en een nog grotere keuzemogelijkheid kan u het best langskomen. U bent steeds welkom in onze winkels te Knokke (Dumortierlaan 7 & 11) waar er zeer veel schapenvachten liggen om uit te kiezen.

× Vragen of hulp nodig?