fbpx
Skip links

Koehuid tapijten

Ontdek onze mooie koehuid tapijten, gemaakt van kleine stukjes koeienleer. De patchworktapijten in koehuid worden met de hand gemaakt en bestaan uit 100% Braziliaanse koehuiden.

Deze tapijten stralen warmte en gezelligheid uit. Door de verschillende patronen die gekozen kunnen worden past dit tapijt in ieder interieur. Een ware eyecatcher in huis.

Bekijk onze koehuid tapijten

Hoe kan ik dit tapijt het beste onderhouden en reinigen?

Een koeienhuid is een 100% natuurlijk product.

Om de huid in optimale conditie te houden is het aangeraden om die af en toe te bevochtigen met water d.m.v. een vernevelaar, de huid even in een vochtige ruimte te hangen of de huid langs beide zijden te strijken met een stroomstrijkijzer. Leg altijd een vochtige doek tussen de huid en het strijkijzer.

Dit tapijt is eenvoudig in onderhoud. Het volstaat om deze te stofzuigen. Opgedroogd vuil verwijder je het best met een licht vochtige doek.

Vlekken kan je het gemakkelijkst verwijderen met een vochtige doek en natuurlijke zeep.

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor deze tapijten en hoe kan ik de juiste maat kiezen voor mijn ruimte?

Al onze tapijten worden op maat gemaakt. Ze zijn dus verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Onderaan het tapijt is een antislip laag voorzien.

Deze tapijten zijn rechthoekig van vorm.

Hebt u een plan of foto van de ruimte, stuur deze dan zeker door. Wij geven advies op maat en kiezen samen met u het meest geschikte tapijt.

Welke kleur- en patroonvariaties zijn er beschikbaar in de collectie?

Er bestaat een grote keuzemogelijkheid in kleuren en patronen. Op iedere foto kan je het patroon & de kleur zien. Wil je iets op maat gemaakt d.m.v. een eigen plan of creatie? Geen probleem, bij Skintouch is volledig maatwerk mogelijk.

Bieden jullie garantie of retourbeleid op de tapijten?

De tapijten die op maat worden besteld kunnen niet geretourneerd worden.

Alleen Skintouch geeft 5 jaar garantie op deze tapijten. Dit wil zeggen dat ze niet mogen verharen of opkrullen. Het tapijt wordt geleverd met een bijhorend certificaat.

Kan ik langskomen om een koehuid tapijt te kiezen?

Zeker en vast. Voor persoonlijk advies kan u het best langskomen. U bent steeds welkom in onze winkels te Knokke (Dumortierlaan 7 & 11) waar we samen met u op zoek gaan naar het meest geschikte tapijt.

× Vragen of hulp nodig?