fbpx
Skip links

Koehuiden

Ontdek de tijdloze elegantie van koehuiden en transformeer je interieur in een oase van stijl en comfort. Bij ons vind je een uitgebreide collectie van hoogwaardige koehuiden rechtstreeks vanuit Brazilië. Met hun unieke patronen en zachte textuur die elke ruimte verlevendigen. Of je nu op zoek bent naar een opvallend vloerkleed, een verfijnde wandbekleding of een prachtig decoratief accent, onze koehuiden zijn met zorg geselecteerd om aan jouw behoeften te voldoen. Duik in onze wereld van luxe en verwen jezelf met de tijdloze schoonheid van onze koehuiden.

Bekijk onze koehuiden

Hoe kan ik koehuiden het beste onderhouden en reinigen?

Een koeienhuid is een 100% natuurlijk product. De onderkant van de huid is een natuurlijke antislip.

Om de huid in optimale conditie te houden is het aangeraden om die af en toe te bevochtigen met water d.m.v. een vernevelaar, de huid even in een vochtige ruimte te hangen of de huid langs beide zijden te strijken met een stroomstrijkijzer. Leg altijd een vochtige doek tussen de huid en het strijkijzer.

Een koeienhuid is eenvoudig in onderhoud. Het volstaat om deze te stofzuigen. Opgedroogd vuil verwijder je het best met een licht vochtige doek. Vlekken kan je het gemakkelijkst verwijderen met een vochtige doek en natuurlijke zeep.

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor de koehuiden en hoe kan ik de juiste maat kiezen voor mijn ruimte?

Elke koehuid heeft zijn eigen afmetingen die je op de webshop kan zien. Dit varieert van kleinere koehuiden (small <3,5m²) tot grote koehuiden (3,5m²-4,5m²). Een koehuid is organisch van vorm waardoor deze op verschillende manieren in het interieur kan gelegd worden, afhankelijk van de plaats en ruimte. Wij zijn steeds bereid om persoonlijk advies te geven en de juiste maat voor u uit te kiezen door middel van een foto met bijhorende afmetingen.

Welke kleur- en patroonvariaties zijn er beschikbaar in de collectie?

Al onze koehuiden komen rechtstreeks vanuit Brazilië waar er een grote verscheidenheid is aan kleuren en patronen in de koehuiden. Onze bestsellers zijn de champagnekleuren en grijze koehuiden. Daarnaast hebben we de standaard kleuren zwart/wit, bruin/wit & beige. Ook voor iets specialere kleuren kan je bij ons terecht zoals de tricolors, exotic kleuren en Ivoorwit.

Bieden jullie garantie of retourbeleid op de koehuiden?

Enkel bij Skintouch heb je 5 jaar garantie op alle koehuiden. Dat houdt in dat de koehuid niet mag krullen of verharen. De garantie geldt niet op waterschade, stootschade, slijtage of andere gebreken in zorg voor de huid.

Bij aankoop ontvang je hiervoor een bijhorend certificaat.

Koehuiden mogen na aankoop, binnen de 7 dagen, geruild of teruggestuurd worden.

Kan ik langskomen om een koehuid te kiezen?

Zeker en vast. Voor persoonlijk advies en een nog grotere keuzemogelijkheid kan u het best langskomen. U bent steeds welkom in onze winkels te Knokke (Dumortierlaan 7 & 11) waar er meer dan 100 koehuiden liggen om uit te kiezen.

× Vragen of hulp nodig?